Rullegardiner og indvendige screens til et hvert formål

​Leder du efter en kompetent og holdbar løsning inden for levering, montering og opsætning af rullegardiner og indvendige screens til din erhvervsbygning eller private bolig i eksempelvis Silkeborg, Herning, Århus eller et andet sted i Danmark?

​MidtSun er eksperter i afskærmning, og vi har mere end 25 års erfaring i branchen. Vi tilbyder en bred vifte af alsidige løsninger inden for rullegardiner/screens. Vi leverer i hele landet og har blandt andet screens med både ind- og udsyn, mulighed for motorstyring via fjernbetjening eller automatik og timer på op- og nedkørsel.  

Derfor kalder vi dem for screens

Rullegardiner er et ord med indbyggede begrænsninger for et produkt, der kan være meget, meget mere. Og interiør screens fra MidtSun giver dig muligheder langt ud over det sædvanlige, uanset om du vil have fuld kontrol og styring over lysindfaldet eller helt mørklægge rummet. Når du rekvirerer en løsning hos os, kan du frit vælge mellem et stort antal moderne og eksklusive stoffer fra ledende europæiske designere.

Vi kan levere screens og kassetter(afdækning) i mange forskellige farver, der matcher din vægfarve eller dit interiør.

Kontakt os angående rullegardiner

​Du er altid velkommen til at kontakte vores projektafdeling og få en inspirerende snak om vores rullegardiner. Ring til os på telefon 72 45 35 40 eller send os en mail på mail@midtsun.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.


​Læs mere om vores mange spændende løsninger:

Få et bedre indeklima

Indvendige screens kan være medvirkende til et forbedret indeklima i din virksomhed eller bolig. Screens afskærmer ikke kun solen, men kan også reducere varmen og varmestrålingen i bygningen, alt afhængig af hvilket materiale du vælger.

Nyttige oplysninger om screens

​Her kan du frit hente nyttige oplysninger om Midtsun screens, både til projektering, planlægning og vedligeholdelse.

​Har du brug for yderligere informationer, så send os blot en mail på mail@midtsun.dk eller ring til os på telefon 72 45 35 40. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt