​Ring til os på

+45 72 45 35 40

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Nyheder

​​​

Midtsun er overtaget af Alux A/S

Med over 30 års erfaring er Alux en af de førende virksomheder inden for levering og montering af solafskærmning og tyverisikring til erhverv og private over hele Danmark samt nærmeste nabolande.

Alux A/S er en dansk landsdækkende servicevirksomhed indenfor komplette løsninger til solafskærmning, mekanisk tyverisikring og brandsikring.

For dig som kunde er der nu et markant udvidet produktprogram, som omhandler alt fra markiser til solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre, faste gitre, brandjalousier og brandgardiner.

Alux A/S er ISO certificeret DS/EN 9001:2008 inden for projektering, installation og service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring.

Ud over det stærkt udvidede produktprogram, vil vi også fremover kunne levere dig samme produkter som hidtil. Det gælder både kvalitet, pris og selvfølgelig den gode service og aktive løsningsorienterede sparring.

August

2016

Ishøj Rådhus' gyldne værn mod solen

336 guldanodiserede strækmetalsrammer er her til sommer blevet monteret på Ishøj rådhus.

Den nye iøjnefaldende solafskærmning erstatter det tidligere solafskærmning af ældre dato.

Rammerne er motoriserede i et vertikal hejsesystem med skjult motor.
MidtSun har, i tæt samarbejde med entreprenør, arkitekt og bygherre, udarbejdet den helt rigtige løsning for at imødekomme alles ønsker og krav.

De gyldne rammer er i dén grad et blikfang og bestemt en udflugt værd!

April

2016​

VI har ordrebogen fuld og søger derfor montører til montageopgaver over hele danmark.

Læs mere under ledige stillinger

​December

2015

​Solafskærmning er GULD værd.

Danmarks nye Rockmuseum er derfor også udstyret med Solafskærmning fra MidtSun. De udvendige solgardiner er i ordets praktiske betydning også forgyldt - i en smuk guldanodiseret nuance!

November

2015

Ny firkant kassette

​Vi præsenterer nu en ny screenserie udviklet til det skandinaviske marked. Serien starter med to kassetter på hhv. 90mm og 110mm

Hent produktblad her.

​September

2015

​Skanderborg Fælled

​Omkring 500 baldakiner med 10 km. alulameller bliver i disse dage monteret på facaden af Skanderborgs nye folkelige samlingssted – Skanderborg Fælled.

med baldakiner, hvor både lamel og montagemetode er special udviklet.
Igennem et tæt samarbejde med arkitekten og entreprenøren har MidtSun udviklet et baldakin produkt der giver et flot udtryk på bygningen indenfor budgetrammen!

​Juni

2015

​1000 meter solafskærmningslameller.

​Herning HF & VUC er netop blevet udvidet med en tilbygning på 20 undervisningslokaler og studiearealer - i alt 3.000 m². 

MidtSun har leveret og monteret solafskærmningen. Arkitekten ønskede en let løsning, hvor lamel afskærmningen ikke skulle "skæmmes" af de normalt nødvendige skråstiver. Derfor har Midtsun været med i den tidlige fase af byggeriet for, at sikre at konstruktionen kan bære de mange kg. aluminium.

Solafskærmningen er opbygget af 100 mm. C-lameller på bæreprofiler, afsluttet med firkantede front- og endeprofiler der gør løsningen fuldendt.

Maj

2015

Solafskærmning - når det ikke er lige til.

MidtSun har netop fuldført et ikke helt "ligetil" solafskærmningsprojekt i Brønderslev, Nordjylland. Nybygningen er en rund bygning, og så skal solafskærmningen naturligvis også være rund.

Valsede vingeformede solafskærmningslameller er indbygget i konstruktionen som en baldakin og lige vingeformede lameller bryder solens stråler i ovenlyset over indgangspartierne.

Projektet er endnu et eksempel på at MidtSun, i et tæt samarbejde med arkitekten, opnår at opfylde hans ønsker og krav. ​

April

2015

MÆRSK bruger MidtSun

MidtSun har leveret og monteret 30 tons alulameller til solafskærmning på Mærsk’s nye domicil på Esbjerg Havn

Bygningen fremstår i hvide beton-elementer med partier med henholdsvis emalit-glas og udvendig alulamel solafskærmning fra MidtSun. Hovedparten af alulamellerne er hvide, men i nogle udvalgte vindueslysninger er lamellerne lakeret i nøje afstemte RAL farver. MidtSun har været med i projektet fra opstartsfasen og har assisteret arkitekterne med at finde den helt rette løsning for montagen af lamellerne.​

Marts

2015

Solafskærmning behøver ikke være kedeligt!

Vi har netop monteret 96 skyderammer med screendug i et passivhusrenovering i den almene boligbebyggelse Gadehavegård, der - foruden et optimalt indeklima og energibesparelser - får en helt ny arkitektonisk profil og glade farver på facaderne. 

Midtsun har i et tæt samarbejde med Bjerg Arkitektur udviklet denne nye type skyderamme der udmærker sig ved at være et slankt og enkelt design, men samtidig stærkt og dugen er helt stramt udspændt.​

Oktober

2014

Building Supply

MidtSun er nu også på Building Supply. Se vores profil og tilmeld dig det daglige nyhedsbrev og få dagligt relevante nyheder om byggebranchen.

Gå til Building Supply her.

Oktober

2014

​Mørklægning

​ZIP screen leveres nu som mørklægning til montering såvel indvendigt som udvendigt. 

Fordelene er smalle sidestyr og en vandalsikker løsning.

Download produktblade her.                   

​December

2012

​HP Trekroner, Roskilde

​Til Trekroner plejecenter har MidtSun, i samarbejde med Enemærke og Petersen A/S, leveret 473 lamelskodder og 185 zip screens.

MidtSun's leverance er en komplet leverance lige fra produktudvikling til el-installation og idriftsættelse.

November

2012

DSV Landskrona

​DS Flekshal har bygget dette imponerende transportcenter, som er ikke mindre en 101.000 kvm under tag.

MidtSun har til byggeriet leveret 200 screens og mere end 8.000 meter aluminium lameller.

September

2012

Udbetaling Danmark

​Sjælsøe har netop færdiggjort et flot byggeri i Holstebro, som skal huse

ATP udbetaling danmark,

Et flot byggeri i aluminium og glas. 16 meter oppe i Atriummet har

MidtSun monteret en ganske speciel solafskærmning udviklet til opgaven.

Solafskærmningen består af 384 løbende meter lodret hængende panel i screendug med indbygget LED lys.