Mørklægningsgardiner til alle typer vinduer​

Leder du efter en kompetent leverandør og montør af mørklægningsgardiner? Vi leverer og monterer i hele landet!

Gardiner og tætsluttende systemer

​Hos MidtSun kan vi tilbyde forskellige systemer til mørklægning af alle typer vinduer, uanset om de er lodrette eller skråtliggende. Mørklægningen fås både som almindelige gardiner og som tætsluttende systemer, som ikke slipper lys ind overhovedet. Det er desuden muligt at få monteret mørklægning på både små og store vinduespartier.

Du kan få flere forskellige typer:

Mørklægning til ethvert behov

​Vi har mørklægningsduge i mange forskellige farver og i varierende kvaliteter. Alle vores løsninger inden for mørklægningsgardiner kan leveres med screendug eller mørklægning, og mange af vores tekstiler kan også leveres som ZIP system. 

Læs mere om tekstiler her

Motorbetjente mørklægningsgardiner og -systemer

Du kan få de fleste mørklægningssystemer med manuel eller motoriseret betjening hos os.

De motorbetjente systemer kan styres med enten fjernbetjening eller via kabelbundne vægkontakter. Bemærk også, at alle typer motorbetjening giver dig mulighed for at integrere med intelligente styringsløsninger som for eksempel ABDL, Smart House eller lignende systemer.

Læs om motorbetjening her

Hør mere om mørklægningsgardiner

​Vil du vide mere om vores løsninger, kan du frit hente nyttige oplysninger om MidtSuns systemer til mørklægning, både til projektering, planlægning og vedligeholdelse.

Vi har leveret mørklægningsgardiner til mange tilfredse kunder gennem mange år og til mange forskellige bygningstyper. Derfor kan vi tilbyde dig kompetent rådgivning, så du får den helt optimale løsning til dit projekt.

​​​Har du spørgsmål, eller brug for mere information, kan du altid ringe til os på 72 45 35 40, eller skrive på mail@midtsun.dk.​

​Referencer

Mørklægning på VUC i Holstebro​

Mørklægningsgardiner hos BIBLIOTEKET​ Rentemestervej

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt