​Ring til os på

+45 72 45 35 40

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mørklægning til alle typer vinduer

Hos MidtSun kan vi tilbyde forskellige systemer til mørklægning af alle typer vinduer, uanset om de er lodrette eller skråtliggende. Mørklægningen fås både som almindelige gardiner og som tætsluttende systemer, som ikke slipper noget lys ind. Det er desuden muligt montere mørklægning på både små og store vinduespartier.

Du kan få flere forskellige typer:

​Alle vores mørklægninger kan vi levere både med screendug og mørklægning, og visse af vores tekstiler kan vi også levere som ZIP system. Du kan naturligvis få mørklægningsduge i mange forskellige farver og i varierende kvaliteter.

Motorbetjening til mørklægning

Du kan få de fleste mørklægningssystemer både med manuel og motoriseret betjening hos os.

De motorbetjente systemer kan styres med enten fjernbetjening eller via kabelbundne vægkontakter. Bemærk også, at alle typer motorbetjening giver dig mulighed for at integrere med intelligente styringsløsninger som for eksempel ABDL, Smart House eller lignende produkter.

​Vil du vide mere, kan du frit hente nyttige oplysninger om MidtSuns systemer til mørklægning, både til projektering, planlægning og vedligeholdelse.

​​Har du spørgsmål, eller brug for mere information, kan du altid ringe til os på 72 45 35 40, eller skrive på mail@midtsun.dk.​

​Referencer:

Mørklægning på VUC i Holstebro​

Mørklægningsgardinger hos BIBLIOTEKET​ Rentemestervej