Screengardiner er populære til facadevinduer​

Vores erfaring viser, at screengardiner bare er den mest anvendte solafskærmning til moderne facadevinduer. Det kan der være flere gode grunde til. Screengardiner er for eksempel neutrale i facaden og giver samtidig – og ikke mindst - en effektiv solafskærmning.

Selve screendugen kan du vælge i farver, der passer til facaden eller omgivelserne, og dermed kan disse gardiner være med til at give facaden et arkitektonisk præg og en effektiv afskærmning mod solens stråler.

Hos MidtSun har vi naturligvis flere typer, du kan vælge mellem:​

Vi kan levere alle screengardiner både med screendug og mørklægning.

 

Screendugen, som også kaldes en teknisk dug, er en dugtype, der tillader en vis lysgennemgang og udsyn. Vi har screendug findes i mange forskellige farver og med varierende lysgennemgang fra 2-20 %.

Læs om tekstiler her

Vi har også screengardiner, der er motorbetjente

Er du interesseret i screengardiner i motorbetjente versioner, har vi også det, både i versioner med fjernbetjening eller kabelbundne vægkontakter. Når du vælger motorbetjent solafskærmning, får du mulighed for at integrere med intelligente bygningsstyringer som for eksempel CTS, ABA eller lignende produkter.

Vi anbefaler altid at supplere med en sol- og vindautomatik, når det drejer sig om motoriserede produkter, der monteres udvendigt.

Læs om motorbetjening her

Nyttige downloads og mere information om screengardiner

Der er mange fordele ved denne løsning. Vil du læse mere om mulighederne, kan du frit downloade nyttige oplysninger om screengardiner både til projektering og vedligeholdelse.

​​Hvis du har spørgsmål, eller brug for yderligere informationer, så ring til os på 72 45 35 40, eller skriv på mail@midtsun.dk.​

Referencer​

Gardiner på Baggersens​skolen i Korsør

Screengardiner på privat hjem i Odense​

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt