Screengardiner er populære til facadevinduer​

Hos Midtsun i Silkeborg giver vi dig løsninger til effektiv solafskærmning af dine facadevinduer. Vi leverer til kunder i Aarhus, Herning, København - ja i hele landet.

Vores erfaring viser, at screengardiner er den mest anvendte solafskærmning til moderne facadevinduer. Det kan der være flere gode grunde til. Screengardiner er for eksempel meget neutrale i facaden og giver samtidig en meget effektiv solafskærmning.

Effektiv solafskærmning

Selve screendugen kan du vælge i farver, der passer til facaden eller omgivelserne, og dermed kan disse gardiner være med til at give facaden et arkitektonisk og moderne præg samtidig med, at de er enormt effektive til skærmning af solens stråler.

Hos MidtSun har vi naturligvis flere typer, du kan vælge mellem:​​

Screendug eller mørklægningsdug

Vi kan levere alle screengardiner både med screendug og mørklægning.

 

Screendugen, som også kaldes en teknisk dug, er en dugtype, der tillader en vis lysgennemtrængning og udsyn. Vi har screendug findes i mange forskellige farver og med varierende lysgennemtrængning fra 2-20 %.

Læs om tekstiler her

Motorbetjente screengardiner

Er du interesseret i screengardiner i motorbetjente versioner, har vi også det, både i versioner med fjernbetjening eller kabelbundne vægkontakter. Når du vælger motorbetjent solafskærmning, får du mulighed for at integrere med intelligente bygningsstyringer som for eksempel CTS, ABA eller lignende systemer.

Vi anbefaler altid at supplere med en sol- og vindautomatik, når det drejer sig om motoriserede produkter, der monteres udvendigt.

Læs om motorbetjening her

Kontakt os og få et tilbud

Der er mange fordele ved screengardiner. Vil du læse mere om mulighederne, kan du frit downloade nyttige oplysninger om screengardiner både til projektering og vedligeholdelse.

​​Hvis du har spørgsmål, eller brug for yderligere informationer, så ring til os på 72 45 35 40, eller skriv på ​mail@midtsun.dk.​

Er du privat kunde kan du med fordel kigge over på vores moderside alux.dk

Referencer​

Gardiner på Baggersens​skolen i Korsør

Screengardiner på privat hjem i Odense​

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt