Lamelafskærmning og bevægelige lameller

Hos MidtSun i Silkeborg tilbyder vi lamelafskærmning, som kan leveres både som faste lamelskærme og som bevægelige lameller for kunder i Aarhus, Herning, København og resten af landet. 

MidtSun lameller opbygges på bærende spær, og kan monteres både vandret og lodret. Alle opgaver er kundetilpassede og projekteres i tæt samarbejde med bygherre og arkitekt.

Vi har et stort udvalg

Udvalget af lamelprofiler er stort, men finder vi ikke den lamel, der passer til projektet, fremstiller vi ofte lamellen til opgaven.​

Læs mere om de enkelte typer af lamelafskærmning herunder:​

Motorbetjente lamelafskærmning

​De fleste MidtSun lamelafskærmninger kan leveres i motorbetjente versioner. Motorbetjente solafskærmninger kan betjenes med fjernbetjening eller kabelbundne vægkontakter.

Vi anbefaler altid, at motoriserede produkter, der monteres udvendigt, suppleres med en sol- og vindautomatik.

Motorbetjening til solafskærmning giver mulighed for integrering med intelligente bygningsstyringer som f.eks. CTS, ABA eller lignende systemer.

Læs om motorbetjening her

Kontakt os for mere information

​Her kan du frit downloade nyttige oplysninger omkring MidtSun lamelafskærmning, både til projektering og vedligeholdelse. Har du brug for yderligere informationer omkring lamelafskærmning, så ring til os på 

72 45 35 40 eller send os blot en mail på mail@midtsun.dk.​

Referencer:

Lamelafskærmning hos Silvan i Aarhus​

Afskærmning med lameller hos DSV​

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt