​Facadepersienner til udvendig montering

Hos MidtSun finder du et bredt udvalg af facadepersienner beregnet for udvendig montering ─ på såvel enkle mindre vinduer som på store facadepartier. 

Vores persienner giver optimal solafskærmning og sikrer samtidig, at man bevarer et godt udsyn. Denne form for solafskærmning er desuden meget vindstabil, og klarer op til vindklasse 5 = 20,4 meter per sekund.

Læs mere om de enkelte typer herunder:

Motorbetjente facadepersienner

Hos os kan du få leveret alle produkter i motorbetjente versioner, og de motorbetjente solafskærmninger kan betjenes med fjernbetjening eller kabelbundne vægkontakter. Bemærk, at vi altid anbefaler at supplere motoriserede produkter, der monteres udvendigt, med en sol- og vindautomatik. Dermed sikrer du, at der ikke sker uheld med de nye facadepersienner, når vejrsituationen ændrer sig.

Vælger du en motorbetjening til solafskærmning, giver det dig samtidig mulighed for at integrere med intelligente bygningsstyringer som for eksempel CTS, ABA eller lignende systemer.

Læs om motorbetjening her

Vil du vide mere om facadepersienner, så brug os

Vi har flere års erfaring fra arbejde med forskellige bygningstyper, og derfor kan vi altid rådgive dig angående de forskellige løsninger. Ønsker du at vide mere om vores facadepersienner, er du velkommen til frit at downloade nyttige oplysninger både til projektering og vedligeholdelse her.​

​Har du spørgsmål, eller brug for yderligere informationer om facadepersienner? Så ring til os på telefon 72 45 35 40, eller skriv til os på mail@midtsun.dk.

​Referencer

Persienner på Skive Handelsskole

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt