Udvendig solafskærmning er mest effektivt​

Er du generet af sollys og solvarme gennem vinduerne? Så anbefaler vi en udvendig solafskærmning. Det er ganske enkelt den mest effektive afskærmning for solens varmepåvirkning af facader og vinduer, fordi man stopper solen, før den kan genere. Det er kun, hvis man får stoppet de varme solstråler, før de rammer glasset, at man undgår, at det indvendige lokale bliver overophedet.

Mange muligheder for udvendig solafskærmning

Hos Midtsun har vi specialiseret os i både indvendig og udvendig solafskærmning til vinduer, døre, glasfacader og glastage på både kontorer og boliger. Vi kan derfor tilbyde mange muligheder for udvendig solafskærmning både faste og bevægelige, og vi kan levere dem som enkelte enheder og større sammenbyggede systemer.

Du behøver derfor ikke bekymre dig om at bevare varmen, for vores styringer kan indstilles. Derfor kan solafskærmningen være nede om natten, og dermed er den med til at holde på varmen inde i bygningen.

Få udvendig solafskærmning som speciel løsning

Vi har mange standardløsninger i vores sortiment, men finder du ikke en udvendig solafskærmning, der passer, så tag fat i os. Her kan vi tilbyde at udvikle en kundespecifik løsning til dig, uanset om du ønsker, at solafskærmning skal være fast eller motoriseret.

Du er altid velkommen til at kontakte vores projektafdeling, og få en inspirerende snak om, hvordan vi kan udvikle solafskærmningen, så den passer specielt til dit projekt. Ring til os på telefon 72 45 35 40, eller send os en mail på mail@midtsun.dk.

​Referencer

​Udvendig solafskærmning hos SkyTEM i Aarhus

​Flot udvendig afskærmning i Svendborg

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt