Rullegardiner​ til et hvert formål

​Leder du efter en kompetent og holdbar løsning inden for levering, montering og opsætning af rullegardiner til din erhvervsbygning eller private bolig i eksempelvis Silkeborg, Skanderborg, Herning eller et andet sted i Danmark?

​MidtSun er eksperter i afskærmning, og vi har mere end 25 års erfaring i branchen. Vi tilbyder en bred vifte af alsidige løsninger inden for rullegardiner. Vi leverer til hele landet, og har blandt andet rullegardiner ind- og udsyn, mulighed for motorstyring via fjernbetjening eller automatik og timer på op- og nedkørsel.  

Derfor kalder vi rullegardiner for Rollers

Rullegardiner er et ord med indbyggede begrænsninger for et produkt, der kan være meget, meget mere. Og Rollers fra MidtSun giver dig muligheder langt ud over det sædvanlige, uanset om du vil have fuld kontrol og styring over lysindfaldet eller helt mørklægge rummet . Når du rekvirerer en løsning hos os, kan du frit vælge mellem et stort antal trendy og eksklusive stoffer fra ledende europæiske designere.

Vi kan levere rullegardiner og kassetter i mange forskellige farver, der matcher din vægfarve eller dit interiør.


​Læs mere om vores mange spændende løsninger:

Få et et bedre indeklima

Rullegardiner kan være medvirkende til et forbedret indeklima i din virksomhed eller bolig. Rullegardiner afskærmer ikke kun solen, men kan også reducere varme og varmestråling i bygningen, alt afhængig af hvilket materiale du vælger.

Nyttige oplysninger om rullegardiner

​Her kan du frit hente nyttige oplysninger om MIdtsun gardiner, både til projektering, planlægning og vedligeholdelse.

​Har du brug for yderligere informationer, så send os blot en mail på mail@midtsun.dk eller ring til os på telefon 72 45 35 40. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt