Indvendig solafskærmning på flere måder

Har du brug for indvendig solafskærmning, kan vi tilbyde flere fordelagtige løsninger. Indvendige gardiner er et klassisk og altid populært valg, når man gerne vil dekorere vinduerne indefra. Vi har naturligvis et bredt sortiment med løsninger der kan være aktuelle i en lang række sammenhænge. Foruden tidløse udtryk har vores indvendige gardiner også unikke fordele, der gør dem til en særdeles funktionel løsning i mange typer vinduer – og ikke mindst en effektiv og dekorativ indvendig solafskærmning.

Kollektioner med indvendig solafskærmning

Uanset om du vælger indvendig solafskærmning i form af mørklægning eller gardiner, kan fladerne blive en del af bygningens samlede udtryk. Hos MidtSun har vi derfor prioriteret altid at have et stort udvalg klar, og en kollektion der favner bredt. Vores indvendige gardinkollektion er inspireret af tidens trends inden for mode, livsstil og design og har dannet grundlag for koncepterne: Poetry, Denim, Heritage og Colour Blocking. Samlet indeholder kollektionerne mere end 300 smukke stoffer med egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og ethvert funktionelt behov. Vi har kort sagt en masse muligheder, du kan gå på opdagelse i.

Få gode råd om indvendig solafskærmning hos os

Vi har leveret indvendig solafskærmning i mange år og ikke mindst til mange forskellige bygninger. Derfor kan vi naturligvis også rådgive dig, så du får den optimale løsning til dit projekt, både hvad angår for eksempel materialekvalitet og funktionalitet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have mere information. Du kan ringe til os på 72 45 35 40, eller skrive på mail@midtsun.dk.

Få et uforpligtende tilbud 

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt